Liv in Tokyo

Nå sitter jeg på hotellrom i Tokyo. Klokken er ca. ni om kvelden, og jeg har fløyet fra seks i går til elleve (lokal tid) i dag. Resten av dagen har jeg tilbrakt på hotell, men i morgen skal vi på orientation camp i sentrum av Tokyo.

Turen gikk enormt greit, egentlig. Jeg har som kjent ikke med meg PC, men jeg låner PCen til Anna (eneste nordmannen som tok med hjemmefra). Hun sa nettopp at hun faktisk ønsket å være i Japan et helt år, at hun så frem til det, og at hun var lettet over at hun hadde den instillingen (beklager semi-sitering, Anna). Men jeg er enig med den unge damen. På lørdag møter jeg forresten vertsfamilien min for første gang.

Vi er alle veldig sjarmerte av dette merkelige landet. Folk er så hyggelige, så smilende og vennlige. Og veldig  hjelpsomme. I dag fant jeg - godt hjulpet av en hotellansatt - ut hvordan man ringer til utlandet fra en japansk telefonboks. En av de tingene som er umulig helt til man kan det, men når man først vet hvordan det funker, er det lett å huske. :)

imgphone
Dette monsterert skulle liksom jeg finne ut av...

Men etterpå belønnet jeg meg selv med jordbærpockey. Og nå skal jeg som nevnt sove.


TURBILDER ...som foreløpig er fra Anna sitt kamera siden jeg ikke har tilgang til PC enda... men vi var jo de samme stedene...
img2007
Bloggvertinnen!


img2037
Utenfor flyplassen i Tokyo!

img2025
Some very busy (japanese) bees.

img2046
Dagens lunch som vi fikk med opp på hotellrommet besto av tre boller med sjokoladefyll (mine er fortsatt urørte - jeg orket dem rett og slett ikke), og en bolle med ris. Inni er det tunfisk. Og hvis vi hadde vært litt flinkere til å åpne den, skulle det fortsatt ha vært sjøgress rundt den, men det ble revet av sammen med posen.

img2009

5 kommentarer

Karla

18.mar.2009 kl.13:27

Jeg vil også til Tokyo :)

rccp

18.mar.2009 kl.13:32

så spennandes!

Vilde

18.mar.2009 kl.16:52

Åå helledussen så spennende, Liffi! :D Fantastisk at du oppdaterer! Kunne ønske jeg kunne vært en liten flue på skulderen din nå eller noe. Gleder meg virkelig til neste innlegg, hadebra så lenge!

Simen

18.mar.2009 kl.20:15

Kjempespennede å lese lille Liv Sofie! Gleder meg til å høre alt som skjer der nede. Skal hilse fra René! Kos deg masse!!! :)

Tom André

18.mar.2009 kl.22:31

Oi oi oi... Du er jammen heldig :D Jeg føler reiseboblene boble som gale! Også fikk du en ekte risbolle med tunfisk inni og sjøgress rundt :O Jeg har alltid hatt lyst til å smake en sånn..
Okei, helt alvorlig talt. Du kommer til å kose vettet av deg der nede! :D (Ikke bokstavelig talt da, får vi håpe..)

En ting som irriterer meg litt er den utrolige tidsforskjellen. Hvis du skal kunne ringe noen her hjemme, må det nesten foregå sent på kvelden for deg, noe som da antakeligvis (hvis ikke jeg har tatt helt feil her) vil tilsvare etter skoletid for oss. Men alt kan ordnes. Helgeringing er jo også et alternativ. Men nå må du ikke tro at jeg regner med telefonsamtaler i hytt og pine - for det koster flesk :)

Håper du koser deg masse der nede! Gleder meg til å lese videre hva som skjer der nede! (Og husk å prøve å få sendt ut et bilde av familien din - jeg må se hvordan de ser ut :P)

Skriv en ny kommentar

hits