Bilder fra Zama og Yokohama

Er det ikke flott når overskriftene går på rim?...

Ok, da kan vi begynne med Zama, hvor huset jeg skal bo i angivelig skal ligge.
62771538owzwuwph
Dette bildet skal være fra Zama. Siden Zama er en liten by, er det ikke godt å si om alt sammen stemmer, men det virker ikke helt utenkelig.

62771554jibyokph
Jeg begynner å innse at jeg har "lånt" alle disse bildene fra samme album, og krysser fingrene for at fotograf(ene) ikke kommer inn på denne bloggen for å ta en kikk.

62771634nghmahph
Zama er visstnok ikke bare trær og templer og forstad. Dette må være "downtown" - oh yeah!Og så er det videre til Yokohama. Og til skolen. Den ser ganske kristen ut. Den har det største orgelet jeg noensinne har sett:
08kansyasai1

Den har også ande fasiliteter:
pool
Fysisk aktivitet? Jeg er ikke sikker på hva jeg synes om dette.

kagai
Aner ikke om dette er et eget fag...

08soshinsai1
Aner ikke hva dette er, men antar det har noe med skolen å gjøre, i og med at jeg fant det på skolens hjemmsider (som er på japansk - altså kan det hende at det slett ikke har noe med skolen å gjøre likevel)Så til selve hovedgevinsten etter min mening: Yokohama itself. Jeg er klar over at jeg ikke bor i Yokohama, men jeg går på skole der (tror jeg), så det må da telle for noe. Her er Japans nest største by sett gjennom en annen sin linse:

image321
Yokohama by night. Yokohama har, ifølge japansklæreren min, en stor fornøyelsespark, en stor park (av den vanlige typen - med gress og trær), og er kjent for sin "china town" (kanskje ikke akkurat det man kommer til Japan for å oppleve, men dog. Dessverre er det vanskelig å laste opp bilder her, for veldig mange har sikret seg mot akkurat dette; at en fremmed skal ta bildene og legge dem ut her og der.

yokohamaphotoyamashitakoen12
Her er et ikke så veldig flott bilde av Yokohamas grønne lunge. Parken er visstnok veldig stor. Lite vet jeg, som sagt.


viewonyokohamatrain
Og Yokohama i relativt lavtflygende fugleperspektiv. Eller kanskje det bare er bygningene som er så høye! :ODet var alt jeg klare/orket å laste opp i denne omgang. Men spesielt interesserte kan gjerne stappe 横浜 inn i google bildesøk for å se mer av Yokohama. Zama er noe sånt som 座間市 på japansk, men et bildesøk av dette gir flere solsikker (?) og færre sikkelige bilder (med mindre Zama er kjent for sine solsikker).

Jaa mata! ( = Ser deg siden) <(^.^)>

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits