Velkommen til min blogg!

Hajimemashite!

Mitt navn er Liv Sofie (noe de fleste som leser denne bloggen allerede vet), og dette er ment som en slags dagbok for mitt år i Japan. Jeg begynner å skrive nå, sent på høsten 2008, og vil poste mer etter avreise mars 2009 (naturlig nok er det først etter den tid at jeg vil begynne å legge ut bilder). Februar 2010 er jeg hjemme igjen, og det gjenstår å se hva som skjer med bloggen min etter det.

Skal vi se... I tillegg til å være en grei måte å oppdatere mine kjære på mitt år i Japan, kan denne bloggen også fungere som en slags reiseguide. Ikke at jeg tror jeg har så enormt mye å lære folk om Japan - ikke enda i alle fall, men når jeg lærer noe nytt, har jeg tenkt å poste det her, som om det var en dagbok. Og kanskje japanske fraser. Så da er det altså klart, denne bloggen er ment å skulle dreie seg mest om Japan. Men hvem vet, kanskje jeg bare begynner å poste om alt mulig. Det er ikke godt å si enda. Faktisk kan det hende at dette blir både det første og det siste innlegget... Det får tiden vise.

5 kommentarer

vilde

27.nov.2008 kl.12:48

Jeg gleder meg til japanske fraser og flotte historier!

Vilde

27.nov.2008 kl.12:56

Og få opp en profil med en eneste gang sånn at jeg kan legge deg til som venn.

27.nov.2008 kl.12:58

JA!!!
Japan blogg!!!
^^

Dread

27.nov.2008 kl.15:47

ii blogg desu ne

Sunniva

11.des.2008 kl.21:03

LIV SOFIE!! DETTE ER DET SYKESTE NOEN SINNE! JEG SKUMMET GJENNOM FOLK SOM HADDE BLOGG; OG SÅ VALGTE JEG Å GÅ INN PÅ DIN FORDI DU HADDE ET FINT BILDE OG SÅ VAR DET DEG! sært..
(Sorry at jeg skrev med caps lock der. .Vet det er plagsomt. Måtte bare uttrykke meg! Haha)

Skriv en ny kommentar

thetaleofgaijin

thetaleofgaijin

17, Bergen

Kategorier

Arkiv

hits